Route

Locatie:

Onze Hijama &Wellness centrum is gevestigd in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord net voorbij de IJ-tunnel

 

Isenta plaza Health &Wellnes is zeer goed bereikbaar. Bij Isenta Plaza kunt u voor de deur parkeren: Er is voldoende gelegenheid tot parkeren op onze prive parkeerterrein.

Er is GEEN betaald parkeren van toepassing. Tevens is de locatie ook geschikt voor minder mobiele klanten.

 

Met de auto

Raadpleeg routenet voor een routeomschrijving.

 

Met het openbaar vervoer

Raadpleeg 9292 reisinfo voor een routeomschrijving.

 

Aandacht, rust en privacy

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst zijn door de deur altijd open te houden. Maar soms, om u als klant aandacht, rust en privacy te kunnen geven, kan het zijn dat onze deur op slot zit en/of ons antwoordapparaat staat ingeschakeld. Helaas is het niet altijd mogelijk dat klanten familie (ook kinderen) of kennissen in de salon van Isenta Plaza te laten wachten tijdens de behandeling. De wachtkamer is uitsluitend bestemd voor klanten. Wij vertrouwen dat u daar begrip voor hebt.

Afspraak maken

Als u telefonisch een afspraak wilt maken is dat altijd mogelijk. Indien u het antwoordapparaat treft, spreekt u dan alstublieft in. Wij bellen altijd zo spoedig mogelijk terug!

Wij werken uitsluitend op afspraak, helaas zijn wij daardoor genoodzaakt gereserveerde tijd welke niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, als behandeling in rekening te brengen. (Zie huisregels)

Verkoop

Het is altijd mogelijk om producten bij ons af te nemen, ook zonder afspraak.Dit geldt echter alleen overdag. ‘s Avonds zijn wij uitsluitend open NA het maken van een afspraak.

hercules