Welkom

Welkom

Hijama Centrum Amsterdam is een centrum die diverse vormen van diensten en therapieën biedt op het gebied van gezondheidsbevordering en ondersteuning. Door de diversiteit aan diensten kunnen wij u een passende behandeling bieden. Zo kunnen wij vaak ter plekken schakelen naar een therapie die goed aansluit op uw klachten. Onze prioriteit is dat uw gezondheid erop vooruit gaat en dat u tevreden bent met onze zorg. In dit centrum werken gediplomeerde en ervaren therapeuten die uiterst professioneel werken in een multidisciplinair team. Hiermee streven wij naar de beste zorg afgestemd op uw wensen. Wij staan voor betrouwbaarheid en discretie.

 

Achtergrond

Een groot deel van de bevolking kampt met gezondheidklachten. Gelukkig is er een groeiende groep die zijn welzijn steeds belangrijker vind. Bij Hijama Centrum Amsterdam kunnen onze klanten profiteren van nieuwe innovatieve adviezen op gebied van natuurgezondheid. Maar ook uit vele bekende en effectieve therapien die al eeuwenlang worden toegepast.

 

Eerlijk & Verantwoord

Wij geloven dat men pas echt ontspant als je dat eerlijk en zuiver doet. Daarom werken wij met natuurlijke producten, die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Wij houden van vakmanschap en ambachtelijkheid. Dit komt tot uiting in onze behandelingen, massages en de producten die wij in Hijama Centrum Amsterdam gebruiken. Hiermee proberen we lichaam en geest weer in balans te brengen. Als rustpunt in uw drukke leven.