Massage

Hijama Centrum Amsterdam bied massages aan zoals dat hoort. Gewoon, in een leuke straat, in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord, tussen de mensen. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in jouw drukke leven.

In onze Health & Wellness plein in Amsterdam werken masseurs en therapeuten met verschillende achtergronden en nationaliteiten. De bindende factoren zijn hier: het mensen naar de zin maken, werken met mensen, humor en no nonsense. Tijdens je massage gaan ze op zoek naar waar in je lichaam de spanningen zitten. Zodra dit duidelijk is combineren ze verschillende massage- en bewegingstechnieken om jou volledig te kunnen laten ontspannen.

We doen dat met aandacht. Luisterend naar jouw lijf. Natuurlijk en eerlijk. We maken onze massageolie zelf, volgens oude familierecepten en met zelfgecreëerde blends. We kiezen daarna de beste biologische theesoorten om het effect van de massage en oliën te versterken. Om je zuiver te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Een complete treatment!

Bij elke massages hebben we een 100% natuurlijke, ambachtelijk geproduceerde massage olie gemaakt die het effect van de massage versterkt. In deze oliën combineren we aromatherapie met kennis over herbal medicine en huidverzorging. Ook kiezen we bij elke treatment een biologische kruidenthee, die helpt je lichaam te zuiveren en een extra aanvulling is op de massage en olie. Zo versterkt een complete treatment je van buiten en van binnen, waardoor je een optimaal effect bereikt.

Je kunt kiezen voor een massage op een massagetafel, op de klassieke Oosterse manier op een massagemat of op een massagestoel. Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een Zwangerschapsmassage.