Kinderwens / Verloskunde

Als Hijama Centrum Amsterdam willen we je feliciteren met je keuze om een gezonde basis te leggen voor jouw toekomstige zwangerschap. Wij kunnen ons geen betere stap bedenken. Proficiat!

Het lijkt zo makkelijk, maar je kunt echt veel meer doen om zwanger te worden, en voornamelijk om gezond zwanger te worden. De laatste jaren wordt steeds meer duidelijk dat de gezondheid en leefstijl van de vrouw veel invloed heeft op de ontwikelling van de baby. We zullen bespreken wat je kunt doen om je vruchtbaarheid en daarmee de kans op een zwangerschap te vergroten.
Tijdens dit spreekuur zullen er veel vragen gesteld worden over jullie gezondheid, de gezondheid van beide families en jullie leefstijl. We zullen aangepaste en persoonlijke adviezen geven.
Aan het eind van de afspraak hebben jullie een duidelijk beeld wat jullie kunnen doen en moeten laten om zo gezond en snel mogelijk zwanger te worden.

Aan het einde krijg je 2 zwangerschapstesten mee voor detectie van evt een vroege zwangerschap. Ook krijg je vast de verwijzing mee voor een vroege (vaginale) echo rondom de 7e week van de zwangerschap.

Bij de verloskundigenpraktijk Pregnanta Geboortezorg bent je in goede handen en kan je tercht met al je vragen. Meld je aan via het inschrijfformulier op de website www.pregnanta.nl of bel naar telefoonnummer: 06- 52047610 voor een afspraak.
Op de website www.preganta.nl is informatie terug te vinden rondom de gehele geboortezorg, zoals zorg in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamtijd. Pregnanta Geboortezorg bestaat uit een hecht team. De verloskundigen bieden veilige en persoonlijke begeleiding in Amsterdam en omstreken.

billionphotos-1201921