Huisregels & overige

Afspraak afzeggen

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Realiseert u zich wel dat als u in onze centrum een afspraak maakt, wij speciaal voor u die tijd reserveren. Niet afgezegde afspraken worden dan ook in rekening gebracht. De hoogte van de rekening is afhankelijk van de gereserveerde tijd. Dit geldt ook voor afspraken op maandag. U hebt voldoende mogelijkheden! (e-mail of het inspreken van het antwoordapparaat) om bij onverwachte situaties (ook in het weekend) ervoor te zorgen dat wij daarvan op de hoogte zijn.

 

Op tijd komen

Voor alle patiënten reserveren wij voldoende tijd om optimale zorg en aandacht te kunnen bieden. Wij stellen het zeer op prijs als u op tijd voor uw afspraak aanwezig bent. Immers als u te laat bent moet ook de volgende patiënt onnodig lang wachten. Indien u dusdanig te laat bent dat daardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de verloren gegane tijd bij u in rekening te brengen. U kunt bij de balie een uitgebreid “huisreglement afspraken” krijgen. Als extra service sturen wij patiënten/clienten die zich aanmelden voor een consult langer dan 30 minuten een SMS-bericht ter bevestiging van de afspraak. Hiervoor is het wel belangrijk dat wij uw goede mobiele nummer hebben!

Hieronder volgt het volledige Huisreglement

 

Afspraken:

Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd of verzet.

Kosten voor niet nagekomen afspraken en afspraken die te laat afgezegd zijn: 45.00 euro.

3e Niet Nagekomen Afspraak (NNA) wordt men uitgeschreven en wordt er alleen nog behandeld voor spoed/pijnklacht.

 

Alleen met een geldige reden wordt er niets in rekening gebracht.

Zoals:

Overlijden van 1e graad.

Ziekenhuisopname.

Ongeval

 

Geen geldige redenen zijn:

Vergeten

Werk

Vervoer

Verkeerd in de agenda genoteerd

 

Klachtenregeling:

‘Ik ben niet tevreden over een behandeling wat moet ik doen?’

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te behandelen. Mocht u desondanks toch een klacht hebben neem dan contact met ons op. Wij zullen graag met u overleggen hoe we u alsnog naar tevredenheid tegemoet kunnen komen.

 

 

Overige regels

 

Tarieven:

De kosten voor een Preconceptie/Kinderwens consult bedragen 90 euro per uur. De kosten worden landelijk niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Overige tarieven treft u op onze homepage.

 

Hygiene:

Binnen onze praktijk zijn alle maatregelen getroffen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Voor uw en onze veiligheid werken we volgens de geldende richtlijnen.

 

Verwijzingen:

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om gebruikte maken van onze dinsten

 

De behandelkamers:

Ons team maakt gebruik van de nieuwste technieken en beschikt over 4 moderne behandelkamers, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

 

 

 

 

hercules