Hijama & Cupping therapie

Een prachtige techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid, CUPPING / HIJAMA / HACAMAT. Deze behandeling levert ongelooflijke resultaten en heeft een positieve indruk achtergelaten bij diegene die hem reeds zijn ondergaan. Onze klanten zijn razend enthousiast en wij ook!

Door het creëren van een zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk bereik je met deze ontspannende vorm van massage enorme resultaten in een hele korte tijd. Onze cupping en hijama / hacamat behandelingen zetten we op diverse vlakken in.  Om het afvallen te ondersteunen door de doorbloeding te stimuleren en de afvalstoffen beter af te laten voeren. Of voor het liften van het bindweefsel om de huid te verstevigen. Maar ook tegen cellulitis  is het resultaat prachtig!

De art of Cupping:

– Losmaken van verklevingen (anti-cellulite)
– Liften van het bindweefsel (huidversteviging)
– Verbeteren van de doorbloeding (verbetering van de spieren en de huid)
– Afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen (ontgiften)

Boek een Cupping en of  Hijama sessie om het evenwicht in uw lichaam te herstellen en kus uw klachten vaarwel!

Wij doen behandelingen ook op locatie! Kijk voor meer informatie onder kopje locatie.

Bij Hijama Centrum Amsterdam hebben we veel ervaring met het behandelen van kinderen. We laten ze eerst voorzichtig kennismaken met het liggen/zitten op de behandeltafel of behandelstoel en werken zo stapsgewijs naar de eerste behandeling toe.

Een relaxte cuppingsessie voor de kids, dat is ons doel

Hiervoor hanteren we een speciaal stappenplan, waarbij we per geval met de ouders evalueren hoe het gaat, en wat de volgende stap moet zijn. Op deze manier proberen we voor uw kind te zorgen met een relaxte sessie als gevolg.

Scholen

Ook bestaat de mogelijkheid dat er vanuit de school in kleine groepjes kennis wordt gemaakt met de cupping therapeut. Neemt u als onderwijzer of onderwijzeres van het basisonderwijs contact met ons op voor de mogelijkheden.